tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Γορτυνία - Απάντηση Ζούνη στη σημερινή ανακοίνωση του ΚΚΕ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γορτυνία - Απάντηση Ζούνη στη σημερινή ανακοίνωση του ΚΚΕ

Σχετικά με τη σημερινή  ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε. (διαβάστε, εδώ), από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικοθ ύ Συμβουλίου Γορτυνίας, Πέτρου Ζούνη, ανακοινώθηκε ότι «ομόφωνα έγινε  αποδεκτό ...
από το Δ.Σ. του Δήμου Γορτυνίας  το ψήφισμα που κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Γιάννης  Φράγκος της Λαϊκής  συσπείρωσης. Το Δημοτικό συμβούλιο  απέρριψε την πρόταση για ενίσχυση  από το ταμείο  του Δήμου και ενέκρινε   την οικονομική  ενίσχυση   εθελοντικά από τους δημοτικούς  συμβούλους, πράγμα  που έγινε.  Το ποσό που συγκεντρώθηκε  παραδόθηκε  στους απεργούς από αντιπροσωπεία  του Δ.Σ.
  Όσο αφορά την προβοκατόρικη αναφορά  κατά  του Προέδρου του Δ.Σ.,  όντως  το έγγραφο  παρελήφθη  στις 7-12-2011  απεσταλμένο  από το ΣΕΕΔΔ  προς το γραφείο του Δημάρχου.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  ενημερώθηκε  στις  29-12-2011 και αμέσως   τηλεφωνικά ενημέρωσε το Δ.Σ. κ. Φράγκο  και την ανέγνωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τέτοιες  προβοκατόρικες  επιστολές  που φέρουν  δήθεν  υπογραφές  δημοτών  έχουν κατακλίσει  τον τελευταίο καιρό  τις δημόσιες  υπηρεσίες  κατηγορώντας τον Πρόεδρο  του Δ.Σ.  τους Αντιδημάρχους  αλλά και τον ίδιο το Δήμαρχο. Μάλιστα κάποιες  είδαν και το φώς της δημοσιότητας  σε εφημερίδες αλλά και στα ηλεκτρονικά μέσα  ενημέρωσης. Προφανώς εκπορεύονται από σκοτεινά κέντρα και στόχο έχουν  να διαβάλουν πρόσωπα αλλά και το Δήμο Γορτυνίας  συνολικά.  Η δουλειά μας και έργο μας είναι η μοναδική απάντησή μας.»


Φωτογραφία - Β. Κουτρουμάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter