tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Προβοκάτσια στη Γορτυνία καταγγέλλει το ΚΚΕ!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Προβοκάτσια στη Γορτυνία καταγγέλλει το ΚΚΕ!

Ανακοίνωση  εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Γορτυνίας για το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του 2011 και επισημαίνει ότι «παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έγγραφό, που έχει σταλθεί από βιβλιοπωλείο των Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα με τα στοιχεία του Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Φράγκου (φωτο) , προς τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης για παραποίηση και μη τήρηση πρακτικών. Πρόκειται για ανυπόστατο έγγραφο ...
και χονδροειδές ψέμα.  Πρόκειται για χοντρή προβοκάτσια. Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγγραφο. Έχουν ευθύνη όσοι γνώριζαν την ύπαρξη του, και ειδικά ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Ζούνης που γνώριζε την ύπαρξή του από τις 7/12, και μας ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια του ΔΣ και όχι νωρίτερα, έστω και  τηλεφωνικά. Η συγκεκριμένη μεθόδευση δείχνει ως ένα βαθμό εκείνους που το κατασκεύασαν.
Τέτοιου είδους λογικές και πρακτικές απέχουν μίλια μακριά από τη δίκια μας λογική. Εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε στο φως της μέρας. Αντιπαλεύουμε την πολιτική της δημοτικής αρχής αλλά και την κυβερνητική (όπως αυτή εκφράζεται ) έξω στο λαό αλλά και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με ανοιχτά χαρτιά.
Ο λαός της Γορτυνίας έχει πείρα, δεν τσιμπάει σε τέτοιου είδους προβοκάτσιες. Οι αντίπαλοι μας θα χρησιμοποιήσουν και τέτοια μέσα τόσο κεντρικά όσο και τοπικά.  Έχουμε πείρα π.χ υπόθεση Γερμανός- ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ κ.λ.π. και ο λαός θα τους γυρίσει πίσω όλη αυτή τη λάσπη που πετάνε. Μας δυναμώνουν τέτοιες ενέργειες παρά μας δημιουργούν προβλήματα.
Τέλος επισημαίνεται ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο με διάφορές προφάσεις οι υπόλοιπές παρατάξεις της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ)  αλλά και οι «αριστεροί» που θέλουν και ενότητα, τρομάρας τους, με το ΚΚΕ αρνήθηκαν να βάλουν το ψήφισμα που είχε κατατεθεί από τη Λαϊκή Συσπείρωση σε ψηφοφορία για την ηθική και υλική συμπαράσταση στους απεργούς της Χαλυβουργίας που έκλεισαν 2 μήνες απεργίας. Κύρια ευθύνη έχει ο πρόεδρος του Δ.Σ. και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που διέλυσε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Οι χαλυβουργοί απεργούν γιατί απολύθηκαν 56 συνάδελφοι τους, τους πρότειναν μείωση ωρών εργασίας και μισθού, εκ περιτροπής εργασία κ.α. Την ίδια ώρα που το 2008 η Χαλυβουργία είχε 580 εκατομμύρια ευρώ κέρδη και τώρα έχει τεράστιες παραγγελίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Τους τρομάζει το παράδειγμα τους, το ότι σήκωσαν κεφάλι και δεν δέχονται την λογική της εργοδοσίας, της τρικομματικής κυβέρνησης, της ΕΕ-ΔΝΤ και των συνοδοιπόρων τους. Φοβούνται οι εκπρόσωποι του ευρωμονόδρομου αυτά που θα έρθουν γιατί θα τους πάρει αυτούς και τα κόμματα τους η μπάλα. Στο τσουνάμι το μέτρων που και αυτοί στηρίζουν και προωθούν θα έρθει τσουνάμι αγωνιστικότητας και πάλης πρωτόγνωρό. Επέλεξαν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που έχουν πει κατά καιρούς και τους ψευτοπαλικαρισμούς τους.  Μπορούν οι κάτοικοι, ο λαός και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας να βγάλουν ακόμα και τώρα ασφαλή συμπεράσματα για το ρόλο τους και τη τακτική τους και να τους μαυρίσει με χίλιους δύο τρόπους ξεκινώντας και από τις επόμενες εκλογές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter