tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Λεωφορείο που μετέφερε μικρά παιδιά έφυγε έξω από το δρόμο στην «Πελάγους»

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Λεωφορείο που μετέφερε μικρά παιδιά έφυγε έξω από το δρόμο στην «Πελάγους»

Για τον άκρως επικίνδυνο και απαράδεκτο δρόμο στην «Πελάγους», μετά το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης, γράψαμε προσφάτως και παραθέσαμε φωτογραφίες που αποδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος.
Ένας δρόμος ο οποίος έχει τόσες λακκούβες, που είναι αδύνατον να μην πέσεις σε κάποια από αυτές. Πολλά ...
αυτοκίνητα έχουν σπάσει τις ζάντες τους και σε άλλες περιπτώσεις οδηγοί έχουν κινδυνέψει, προσπαθώντας να αποφύγουν κάποια λακκούβα.
Χθες, έγινε ένα τέτοιο περιστατικό, όπως μας ενημέρωσαν από την περιοχή. Λεωφορείο το οποίο μετέφερε μάλιστα μικρά παιδιά, προσπαθώντας να αποφύγει τις αναρίθμητες λακκούβες, έφυγε έξω από το δρόμο και κατέληξε σε ένα χωράφι… Ευτυχώς, κανείς δεν έπαθε τίποτα, αλλά είναι ένα ακόμα περιστατικό που αποδεικνύει τι επικρατεί σε αυτό το δρόμο.
Σίγουρα, με τέτοιο καιρό, οι λακκούβες δεν μπορούν να κλείσουν. Όμως, με την πρώτη ευκαιρία, πρέπει ο Δήμος, όπως έχει δεσμευθεί ο ίδιος ο Γιάννης Σμυρνιώτης, να προχωρήσει σε μία νέα εργολαβία που θα ξύσει το δρόμο και να βάλει άσφαλτο εξ αρχής. «Μπαλώματα» δεν χωράνε σε αυτή την περίπτωση.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter