tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ 1.000.000 € ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ (ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ) ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΤ;

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ 1.000.000 € ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ (ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ) ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΤ;


Μπαράζ επιθέσεων εναντίον της νέας Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης

Και δήλωση – «βόμβα»: «Κάποιοι θεωρούν τη ΔΕΥΑΤ προσωπικό τους μαγαζί»!!

Τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο παρατηρούμε μία επαναλαμβανόμενη κριτική εναντίον της νέας Διεύθυνσης της ΔΕΥΑΤ. Μία κριτική η οποία ουσιαστικά «στοχοποιεί» τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ Γιώργο Παρασκευόπουλο.
Στο σημείο αυτό καταστούμε σαφές ότι η στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» δεν υιοθέτησε, ούτε πρόκειται το κάνει ποτέ, διαδικασίες «στοχοποίησης» συγκεκριμένων προσώπων στην τοπική κοινωνία. Τέτοιες πρακτικές δεν μας αφορούν. Τις απορρίπτουμε. Εμμονές δεν είχαμε, ούτε έχουμε εναντίον κανένα.
Επανερχόμαστε στη ΔΕΥΑΤ και θέτουμε ένα απλό και εύλογο ερώτημα: Η επίθεση που εξελίσσεται εναντίον της Επιχείρησης γίνεται βασιζόμενη σε πραγματικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι η ΔΕΥΑΤ δεν λειτουργεί σωστά; Διότι αυτό έχει σημασία για τον δημότη της Τρίπολης. Ο κάθε δημότης θέλει να ξέρει αν μία δημοτική επιχείρηση αποδίδει και μας προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης.
Θέτω ένα στοιχείο για προβληματισμό: 

Δεν σας προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΤ Γιώργος Παρασκευόπουλος δέχεται ομοβροντία επιθέσεων, την ίδια ώρα που έχει καταφέρει να φέρει σε ταμεία της ΔΕΥΑΤ περίπου 1.000.000 € από παλιά χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν στο παρελθόν και ήταν ξεχασμένα από όλους; Μήπως αυτή η αποδοτικότητα ενοχλεί; Μήπως κάποιοι «παράγοντες» αυτής της πόλης έχουν «στραβώσει» επειδή … ξεβολεύτηκαν κλήθηκαν να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να πληρώσουν τα χρήματα τα οποία χρεωστούσαν στη ΔΕΥΑΤ;
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη νέα Διοίκηση της ΔΕΥΑΤ, για αλλαγή νοοτροπίας.
Όμως η προσπάθεια αυτή, συναντά πολλές αντιδράσεις από τα κατεστημένα που ταλαιπωρούν την πόλη τόσα χρόνια. Κάποιοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι το να είσαι μία μονοπωλιακή επιχείρηση δεν σημαίνει ότι δεν έχεις υποχρέωση προς τους πελάτες σου (δημότες)..

«ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ»

Σε συνομιλία που είχαμε με το Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ Γιώργο Παρασκευόπουλο, εκείνος μας είπε ότι «είναι χρέος μας στη ΔΕΥΑΤ να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες στους καταναλωτές μας. Γι’ αυτό έχουμε ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα ένα πρόγραμμα αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.
Οι παλιές νοοτροπίες ανήκουν στο παρελθόν.
Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με αυτές τις νοοτροπίες με οποιοδήποτε κόστος».
Και προσθέτει με νόημα.. ότι «πίσω από τη σκανδαλολογία, υπάρχει ο στόχος να μην αλλάξει τίποτα στη ΔΕΥΑΤ. Κάποιοι θεωρούν τη ΔΕΥΑΤ προσωπικό τους μαγαζί»!!
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Αλέξανδρος Κοτσιάνης στάθηκε –με δήλωση του στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»- στον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ο πρώην Δήμαρχος Δημοσθένης Σωτηρόπουλος ενάντια στη νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΤ. Και μας λέει … «Δυστυχώς, οι συγκρίσεις με το παρελθόν του στη ΔΕΥΑΤ δεν τον ευνοούν. Οι παλιές καλές εποχές των πλούσιων αγελάδων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον κ. Σωτηρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter