tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απόπειρα αυτοκτονίας και φωτιά στα κρατητήρια της Αστυνομίας στην Τρίπολη!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Απόπειρα αυτοκτονίας και φωτιά στα κρατητήρια της Αστυνομίας στην Τρίπολη!


Στις 15-2-2010 και περί ώρα 06.50'κρατούμενος Παλαιστινιακής Εθνικότητας, που εκρατείτο στα κρατητήρια του Α.Τ. Τρίπολης, για απέλαση, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, εντός των κρατητηρίων, με κομμάτι κουβέρτας, ανεπιτυχώς όμως, καθόσον έγινε αντιληπτός από το σκοπό των κρατητηρίων.
Στην συνέχεια και ενώ ο ανωτέρω απομακρύνθηκε από τα κρατητήρια άλλοι συγκροτούμενοι του αλλοδαποί, επίσης για απέλαση, διαμαρτυρόμενοι έβαλαν φωτιά σε κουβέρτες, με συνέπεια να προκληθεί πυρκαγιά μικρής έκτασης, με καπνούς που επεκτάθηκαν σε όλο το χώρο των κρατητηρίων.

Αστυνομικοί εισήλθαν στα κρατητήρια και απομάκρυναν όλους τους κρατούμενους, σε παρακείμενη ασφαλή αίθουσα, ενώ η πυρκαγιά κατεσβέστη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης. Συνεπεία των καπνών της ανωτέρω πυρκαγιάς, διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο επτά (7) κρατούμενοι με αναπνευστικά προβλήματα, για προληπτικό έλεγχο, χωρίς όμως να παραμείνει κάποιος από αυτούς για νοσηλεία.
Στο Νοσοκομείο διεκομίσθη και ο επίδοξος αυτόχειρας, ο οποίος παραμένει εκεί προς νοσηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter