tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ…

«ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ» ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Στη χθεσινή στήλη καταγράψαμε το σενάριο που συζητούσε όλη η Τρίπολη και έκανε λόγο για ενδεχόμενη απόσυρση της υποψηφιότητας του Γιώργου Κωνσταντόπουλου και «επιστροφή» του Περικλή Κατσαούνη στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία! Τι γράφαμε ακριβώς; Ότι καταγράφουμε αυτή την σεναριολογία, «με τον κίνδυνο τη στιγμή που τα διαβάζετε όλα αυτά, να έχει ήδη οριστικοποιηθεί ποιοι θα είναι οι «5» εκλεκτοί της ΝΔ και τα σενάρια αυτά να έχουν είτε επιβεβαιωθεί, είτε διαψευσθεί».
Και οι εξελίξεις που διαδραματίστηκαν από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής που γράφτηκε η στήλη ουσιαστικά διέψευσαν τα σενάρια αυτά. Και θα γίνω πιο συγκεκριμένος:
Αν υπήρχε πραγματική διάθεση κάποια στιγμή από την πλευρά του Γιώργου Κωνσταντόπουλου να αποσύρει την βουλευτική του υποψηφιότητα, αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι εξ αρχής είχε καταθέσει έναν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας στη Νέα Δημοκρατία –πρώτος υπέγραφε ο θείος του, Νομάρχης Αρκαδίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος!- και ουδέποτε ζήτησε να αποσύρει την υποψηφιότητα του.
Επί της ουσίας τώρα: Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος δεν δείχνει καμία πρόθεση να αποσυρθεί από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μάλιστα, χθες εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι είναι εξαιρετική τιμή για εκείνον που θα είναι και επίσημα υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ. Σημειώνει με έμφαση ότι τη ΝΔ «η οικογένεια μας την υπηρετεί με πάθος από γενιά σε γενιά» και σημειώνει ακόμα ότι την πρόθεση του να πολιτευτεί στην Αρκαδία την είχε κάνει γνωστή εδώ και ένα χρόνο.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολύ απλά σημαίνουν ότι ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει πίσω και ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον αγώνα του για τις βουλευτικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, ένα πολύ σημαντικό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος υποστήριζε –και έχει καταγραφεί κατ’ επανάληψη αυτό στον τοπικό Τύπο- ότι η συνοχή της οικογενείας μπαίνει πάνω από την πολιτική και ότι στο τέλος η οικογένεια Κωνσταντόπουλου θα έχει μόνο έναν υποψήφιο βουλευτή. Τώρα όμως όλα αυτά δεν καταρρίπτονται από τη στιγμή που και ο Γιώργος και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος κατεβαίνουν οριστικά ως υποψήφιοι βουλευτές, ο ένας με τη ΝΔ και ο άλλος με το κόμμα του Καρατζαφέρη;

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ!

Κι αν νομίζετε ότι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος υπάρχει περίπτωση να οπισθοχωρήσει, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Χθες, ο δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας της Τρίπολης Γιώργος Μουστόγιαννης βρήκε τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης Νίκο Κωνσταντόπουλο και του πήρε μία συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε πολύ σοβαρά πράγματα και φυσικά υπογράμμισε ότι αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του από τον Καρατζαφέρη!
Στην συνέντευξη αυτή λοιπόν, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είπε ότι έχει καταθέσει τα χαρτιά του στο κόμμα του ΛΑΟΣ, ότι θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος και υπογράμμισε ότι έχει εκδηλώσει αυτή την πρόθεση του πριν από δύο ολόκληρα χρόνια! Είπε ότι στη ΝΔ έχουν …. καβαλήσει το καλάμι και έκανε λόγο για αλαζονεία! Τόνισε ότι ως Αρκάδες έχουμε έναν παραπάνω λόγο να στηρίξουμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ για την υποψηφιότητα του ανιψιού στη ΝΔ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και απέφυγε διακριτικά να πάρει θέση.

Η ουσία είναι ότι ο Γ. Καρατζαφέρης, θα παρουσιάσει το Σάββατο 25/08 στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Caravel» τους υποψήφιους Βουλευτές του κόμματος για την κεντρική και νότια Ελλάδα, καθώς και για τα νησιά.Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα απευθύνει χαιρετισμό και θα δώσει οδηγίες για την αποτελεσματική διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα.
Εκεί είναι πολύ πιθανό να δώσει το «παρών» και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Εκείνο πάντως που ακούστηκε χθες είναι ότι ο Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα να συγκροτήσει πλήρες ψηφοδέλτιο στο νομό Αρκαδίας, αλλά μάλλον θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να αφήσει κάποιον ή κάποιους εκτός ψηφοδελτίου!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ;

ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΤΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

«ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ» ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ»

Για την ξαφνική «καρατόμηση» της Γεωργίας Παναγοπούλου από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, τα έχουμε γράψει. Και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ήταν άκρως προσβλητικός ο τρόπος που την αντιμετώπισαν την Γεωργία στο ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι προφανώς είχαν λόγους να δημιουργήσουν προβλήματα και να «τσαλακώσουν» την εικόνα της Γεωργίας.
Φαίνεται όμως ότι το παιχνίδι έχει «χοντρύνει» πολύ άσχημα. Συγκεκριμένοι κύκλοι διαρρέουν τελευταία ότι η Παναγοπούλου έμεινε εκτός ψηφοδελτίου για να μπει στη θέση της η Νατάσα Πετρούλια, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και γνωστή δικηγόρος των Αθηνών. Και μάλιστα κάποια στιγμή οι πληροφορίες ήθελαν την Γεωργία να ήταν δυσαρεστημένη με την Πετρούλια, προφανώς παρασυρόμενη από όλα αυτά που άκουγε ή που της έλεγαν οι … καλοθελητές.
Ποια είναι όμως η αλήθεια; Ψάξαμε να μάθουμε τι συμβαίνει και φυσικά όλη την αλήθεια δεν θα μπορούσαμε αλλού να την πληροφορηθούμε, εκτός από την ίδια την Νατάσα Πετρούλια. Επικοινωνήσαμε μαζί της και η ίδια μας ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έκανε αίτηση στο κόμμα για να είναι υποψήφια βουλευτής, ότι ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν της έκανε πρόταση για να μπει στις λίστες και μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να κάνει κάποια δημόσια διευκρινιστική δήλωση, αν χρειαστεί …
Κατά συνέπεια, το θέμα «κλείνει» οριστικά και αμετάκλητα σήμερα, μετά από αυτή την ξεκάθαρη δήλωση της Ν. Πετρούλια στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία».
Το ερώτημα όμως που παραμένει αναπάντητο είναι ένα: Ποιος ή ποιοι είχαν λόγο να κάνουν αυτές τις διαρροές και να δημιουργήσουν αυτή τη σύγχυση; Μήπως είναι ίδιοι με αυτούς που δεν θέλουν την Γεωργία στο ψηφοδέλτιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter