tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ «ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΩΝ» ΚΑΙ «ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

«Παπανδρεϊκοί» και «Βενιζελικοί» συνεχίζουν τον αγώνα τους για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη της 11ης Νοεμβρίου στην Αρκαδία.
Και ξεκινάμε με τους «Βενιζελικούς» και την επίσκεψη του … υπαρχηγού τους Ανδρέα Λοβέρδου. Ήρθε τα απόγευμα του Σαββάτου στην Τρίπολη, έδωσε μία συνέντευξη τύπου και μετά πήγε στο γήπεδο του Αστέρα για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Άρη. Λίγο πριν τις εννιά, έφυγε και πήγε στο Πνευματικό Κέντρο. Εκεί μίλησε σε υποστηρικτές της υποψηφιότητας Βενιζέλου. Η συζήτηση μάθαμε ότι είχε αρκετό ενδιαφέρον, αφού διήρκησε μέχρι λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα!
Θέλετε και παρουσίες; Στο Πνευματικό Κέντρο λοιπόν πήγαν οι τρεις πολιτευτές (Παπαηλιού, Κωνσταντινόπουλος και Γιαννακούρας), τρεις Δήμαρχοι (Βυτίνας Σακκελλαρίου, Τροπαίων Παπασταματίου και Μαντινείας Τσαγγούρης), δύο στελέχη της παράταξης Κοτσιάνη (ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός και ο Κώστας Τζιούμης), δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Μεγαλόπολης (Χρήστος Μανιάτης και Θανάσης Χριστογιαννόπουλος) και πολλοί άλλοι.
Την ίδια ημέρα, οι «Παπανδρεϊκοί» δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια. Οργάνωσαν μία συνάντηση στην πόλη της Μεγαλόπολης. Μία περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες για το ΠΑΣΟΚ. Μην ξεχνάτε ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, πέρυσι στον Οκτώβριο, το ΠΑΣΟΚ διχάστηκε στην περιοχή, κατέβασε ουσιαστικά δύο ψηφοδέλτια και πέρασε μία μεγάλη κρίση.
Ένα χρόνο μετά από αυτές τις εκλογές, φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται ότι έχει ενώσει –σε μεγάλο βαθμό- τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο νυν Δήμαρχος Τάκης Μπούρας και ο πρώην Δήμαρχος Σπύρος Τσιριγώτης υποστηρίζουν την ίδια υποψηφιότητα και βρίσκονται στο ίδιο «στρατόπεδο»! Επίσης, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το στοιχείο ότι έχουν ομαλοποιηθεί –αυτή η αίσθηση υπάρχει τουλάχιστον- ανάμεσα στον Δημήτρη Ρέππα και τον Σπύρο Τσιριγώτη.
Οι «Παπανδρεϊκοί» λοιπόν μαζεύτηκαν το Σάββατο βράδυ στη Μεγαλόπολη, ήταν περίπου 70 κομματικά στελέχη από τους Δήμους Μεγαλόπολης, Φαλαισίας και Γόρτυνος. Εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Γόρτυνος Κώστας Μιχόπουλος (δηλαδή και οι τρεις Δήμαρχοι του λεκανοπεδίου στηρίζουν Παπανδρέου), όπως και τα γνωστά κομματικά στελέχη Τάσος Αποστολόπουλος, Νίκος Τσιβουράκης και Γιάννης Λαουδιάς ο οποίος είναι υπεύθυνος για το οργανωτικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter