tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η … ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

Τι είναι αυτό το πράγμα; Όλοι στη Νέα Δημοκρατία μιλούν για τον Τατούλη. Του έχει … τρελάνει όλους. Αύριο τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μία διεξοδική ανάλυση με κάθε λεπτομέρεια για τα όσα είπε ο Πέτρος στις τελευταίες συνεντεύξεις του και για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών, οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι πολύ κοντά.
Σήμερα όμως θα σταθούμε αποκλειστικά και μόνο στο … μέγα ερώτημα: Υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής του πρώην Υφυπουργού Πολιτισμού από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας; Δεν θα απαντήσουμε εμείς. Απλώς, θα σας παραθέσουμε το διάλογο ανάμεσα σε δημοσιογράφους και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο στο Press Room, την περασμένη Τρίτη, και βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα για το τι θα επακολουθήσει…

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (δημοσιογράφος): Αν σας ρωτούσα για το περιεχόμενο των απόψεων που διατύπωσε χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Τατούλης, είμαι βέβαιος ότι θα μου απαντούσατε «κανένα σχόλιο».
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (Υπουργός Επικρατείας) : Άρα γιατί ρωτάτε;
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (δημοσιογράφος): Γι` αυτό προσπερνάω την ερώτηση αυτή και σας λέω τι θα γίνει στην περίπτωση που όπως χθες άφησε να υπαινιχθεί ο κ. Τατούλης θα καταψηφίσει την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει τον εκλογικό νόμο επί το πλειοψηφικότερο.
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (Υπουργός Επικρατείας): Κανένα σχόλιο.
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (δημοσιογράφος): Άρα θα διαγραφεί, δηλαδή. Γιατί πρόκειται για ένα κυβερνητικό νομοσχέδιο.
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (Υπουργός Επικρατείας): Θέλετε απάντηση και σε αυτό;
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (δημοσιογράφος): Γι` αυτό την κάνω την ερώτηση.
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (Υπουργός Επικρατείας): Κανένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter