tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ;

Ξέρω ότι αυτά τα θέματα σας ιντριγκάρουν. Σήμερα, λοιπόν θα αναφερθούμε σε έναν Δήμαρχο ο οποίος είναι αλήθεια πως πρόκειται για μία ιδιάζουσα,, μία μοναδική περίπτωση. Γιατί; Διότι φημολογείται πολύ έντονα ότι είναι ταυτόχρονα μέλος και στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ! Και λέμε ότι φημολογείται, διότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι είναι εγγραμμένοι σε κάθε κομματικό κατάλογο. Άλλωστε, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν. Τελευταία όμως έχουμε δεχθεί πολλά μηνύματα για αυτό το πρόσωπο. Μηνύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος είναι μέλος και στα δύο μεγάλα κόμματα.
Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Είναι αλήθεια ότι αυτός ο Δήμαρχος παλαιότερα ήταν από εκείνους τους Δημάρχους ο οποίος ήταν προσκείμενος στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχε και σε κάποιες κομματικές διαδικασίες. Όταν όμως έγινε εκείνη η εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ –στην οποία μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου!- πήγε και ψήφισε! Εκείνη την περίοδο είχε αναπτυχθεί μία μεγάλη παραφιλολογία γύρω από την κίνηση του συγκεκριμένου –μέχρι πρότινος «γαλάζιου»- Δημάρχου ο οποίος πήγε και ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Όλοι έψαχναν να βρουν από πού ως που ο συμμετείχε στις «πράσινες» εσωκομματικές εκλογές. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Δεν έχει σημασία.
Πρόσφατα ο Δήμαρχος είχε μία συνάντηση με έναν εκ των υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ και η παραφιλολογία ξεκίνησε πάλι. Τώρα λέγεται ότι θα στηρίξει με τις δυνάμεις που διαθέτει τον εν λόγω υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ότι θα πάει κανονικά να ψηφίσει στις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου. Όχι ως φίλος, αλλά ως μέλος!
Κάποιοι όμως αναρωτιούνται: Είναι δυνατόν να πάει ο Δήμαρχος και να ψηφίσει στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και την ίδια ώρα το όνομα του να συνεχίζει να βρίσκεται στα κιτάπια της Νέας Δημοκρατίας;
Μπορεί να ισχύει αυτό; Κι αν ισχύει, για ποιο λόγο τα δύο κόμματα κάνουν τα …στραβά μάτια; Περίεργα πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter