tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!

Έγινε η συνάντηση φορέων και πολιτών, με θέμα το μέλλον του Άλσους Αγίου Γεωργίου. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε αρκετός κόσμος ο οποίος ανησυχεί με όλα αυτά που ακούει περί οικοπεδοποίησης ενός σημαντικού μέρους του Άλσους.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία πολύ κρίσιμη περίοδο για το Άλσος. Κι αυτό επειδή θα εκδικαστεί σύντομα η προσφυγή την οποία έχουν καταθέσει στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή χαρακτηρισμού των εκτάσεων (εδρεύει στο Εφετείο Ναυπλίου) περίπου 20 Μαζικοί Φορείς και Σύλλογοι της Τρίπολης οι οποίοι θέλουν το Άλσος να παραμείνει «χώρος πρασίνου».

Από την απόφαση αυτή, θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον του Άλσους.
Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αυτή έχει ήδη ενημερωθεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Συνεργάτες της Υπουργού Μπιρμπίλη ενημερώθηκαν από τον Τάσο Παπαζαχαρία για τις λεπτομέρειες αυτή της υπόθεσης η οποία είναι πολύ σοβαρή. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος –εφόσον είναι πράγματι ευαίσθητο και συνεχίζει να μιλάει για «πράσινη» ανάπτυξη- τότε πρέπει να ασχοληθεί και να ψάξει να βρει μία λύση σε αυτό το ζήτημα, ανεξάρτητα από την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής χαρακτηρισμού των εκτάσεων.. Μιλάμε για λύση σε πολιτικό – κυβερνητικό επίπεδο. 
Υ.Γ. Μου έκανε εντύπωση αυτή η ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε ο Τάσος Παπαζαχαρίας εναντίον του Μπρακουμάτσου, για την υπόθεση του Άλσους. Κατηγόρησε τον Βασίλη ότι ως εκπρόσωπος του Άλσους δεν είχε δώσει δημοσιότητα στο θέμα, όταν προέκυψε σε πρώτη φάση, ούτε κινητοποίησε το Δήμο Τρίπολης και τον Δικηγορικό Σύλλογο Αρκαδίας. Είπε επίσης ότι στην πρώτη δίκη που έγινε στο Πρωτοδικείο της Τρίπολης δεν χρησιμοποίησε την μαρτυρία κανενός, με αποτέλεσμα να χαθεί η υπόθεση.
Μου έκανε εντύπωση περισσότερο το γεγονός ότι αυτή η επίθεση έγινε, σε μία περίοδο που ο Μπρακουμάτσος είναι εκτός Τρίπολης, αφού ως γνωστόν έχει διοριστεί Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Επειδή λοιπόν αυτά τα οποία ειπώθηκαν είναι σοβαρά και αποδίδονται μεγάλες ευθύνες στον Μπρακουμάτσο για τους χειρισμούς του στην υπόθεση αυτή, ο Βασίλης οφείλει να δώσει κάποιες απαντήσεις.
Μαθαίνω ότι είναι ήδη ενήμερος και πλέον είναι θέμα ημερών να μιλήσει. Αν το κάνει, τελικά, θα έχει πολλά να πει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter