tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ιατρική εκδήλωση στην Τρίπολη για τις Χρόνιες Ιογενείς Ηπατίτιδες

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ιατρική εκδήλωση στην Τρίπολη για τις Χρόνιες Ιογενείς Ηπατίτιδες

Στις 15 Οκτωβρίου και ώρα 19.30, η Ελληνική Εταιρία Μελέτης Ήπατος (ΕΕΜΗ) & ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, με θέμα τις εξελίξεις στις Χρόνιες Ιογενείς Ηπατίτιδες. Στόχος της εκδήλωσης, η οποία θα ...
πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή διακεκριμένων ιατρών είναι η έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση των ασθενών με ιογενή ηπατίτιδα η οποία θα συμβάλλει στην ορθή θεραπευτική τους αντιμετώπιση. Την εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας MSD, αναμένεται να παρακολουθήσουν πλήθος επαγγελματιών υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 674 8561.
Το πάνελ των ομιλητών της εκδήλωσης απαρτίζεται από τους: Χαράλαμπο Γώγο, Καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Σπυρίδωνα Ντουράκη, Αν. Καθηγητή Παθολογίας – Ηπατολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστο Τριάντο, Γαστρεντερολόγο, Επιμελητή Α’ ΕΣΥ, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, Ιωάννη Ελευσινιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Σωτήριο Κουτσουνά, Παθολόγο, Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου και Αναφοράς Ιογενούς Ηπατίτιδας ΙΚΑ.  
blogger hit counter