tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Την κεντρική πλατεία της Τρίπολης ζητούν οι Πεντηκοστιανοί!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Την κεντρική πλατεία της Τρίπολης ζητούν οι Πεντηκοστιανοί!


Στο Δήμο Τρίπολης, υπάρχει αίτημα από την Εκκλησία της Πεντηκοστής (έχει παράρτημα στη Λεωφόρο ΟΗΕ) να παραχωρηθεί η Πλατεία Αγίου Βασιλείου (εκεί, όπου βρίσκεται ο Μητροπολιτικός Ναός), για να προχωρήσουν σε συγκέντρωση. Το αίτημα έκανε γνωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ταλούμης, προκειμένου να παρθεί μία απόφαση.
Στο άκουσμα αυτού του αιτήματος...
ο κομμουνιστής δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Νικολάου, πήρε το λόγο και αναρωτήθηκε γιατί να έχουν άλλη μεταχείριση οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και άλλοι οι Πεντηκοστιανοί, ενώ προσέθεσε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να ζητά την παραχώρηση μίας πλατείας, για να προχωρήσει σε μία συγκέντρωση.
Στη συνέχεια, όμως, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Μπόζος διευκρίνισε ότι το αίτημα είναι να παραχωρηθεί η Πλατεία Αγίου Βασιλείου, προκειμένου οι Πεντηκοστιανοί να κάνουν συγκέντρωση, μία φορά, κάθε μήνα!
Τότε και ο Νικολάου είπε ότι «τώρα, αλλάζει το θέμα» και κράτησε επιφυλάξεις…
Στη συνέχεια, παρενέβη ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης ο οποίος ζήτησε την αναβολή του θέματος, όπως κι έγινε, για να έρθει ως τακτικό, σε επόμενη συνεδρίαση. 
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, για την Εκκλησία της Πεντηκοστής, στην ιστοσελίδα http://www.christianity.gr/
blogger hit counter