tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εκπλήξεις και ανατροπές (έως τώρα) στη δημοσκόπηση για τους βουλευτές της Αρκαδίας!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εκπλήξεις και ανατροπές (έως τώρα) στη δημοσκόπηση για τους βουλευτές της Αρκαδίας!

Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση του blog «Καλημέρα Αρκαδία» για τους υποψήφιους βουλευτές Αρκαδίας (του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Η δημοσκόπηση παρουσιάζει …
τεράστιο ενδιαφέρον και ήδη η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα –μέχρι στιγμής- αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέρονται και εμπεριέχουν πολύ μεγάλες εκπλήξεις!
Ορισμένα βασικά συμπεράσματα είναι:
  • Περισσότερες ψήφοι έχουν δοθεί σε πιθανούς υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, σε σύγκριση με τις ψήφους που έχουν λάβει οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ. Τούτο σημαίνει ότι η ΝΔ εμφανίζει εμφανώς μεγαλύτερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ, στην Αρκαδία, κάτι που προέκυψε σαφέστατα και σε προηγούμενο γκάλοπ του blog.
  • Ένα ποσοστό κοντά στο 14% δηλώνει ότι δεν θα πάει να ψηφίσει, κάτι που δείχνει ότι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, η αποχή θα είναι πολύ μεγάλη.
  • Επίσης, περίπου ένας στους είκοσι ψηφοφόρους δηλώνουν ότι δεν θέλουν κανέναν από τους δεκαέξι πιθανούς υποψήφιους βουλευτές και ζητούν άλλα πρόσωπα…

ΝΔ

Στη ΝΔ υπάρχει η μεγάλη έκπληξη, μέχρι αυτή τη στιγμή, με τους Καρβελά και Βλάση να είναι στις δύο πρώτες θέσεις! Τρίτος είναι ο Λυκουρέντζος, ο οποίος πάντως εμφανίζει ανοδική πορεία, στην ψηφοφορία.
Αρκετά χαμηλότερα, ακολουθούν Κοντοζαμάνης, Βαλασόπουλος, Αποσκίτης και τέλος οι Τσίρμπας και Τροχάνη.
Εξ αυτών, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, μόνο οι πέντε θα είναι τελικά υποψήφιοι με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία.

ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ, προηγείται ο Οδυσσέας Κωσνσταντινόπουλος, ενώ δεύτερος είναι ο Μπρακουμάτσος! Τρίτος είναι ο Γιάννης Λαουδιάς, τέταρτος ο Δημήτρης Ρέππας (!) και σε απόσταση αναπνοής ο Αντιπεριφερειάρχης Γιαννακούρας…
Στις τελευταίες θέσεις, είναι οι Παναγοπούλου, Βερβεσός και Πετρούλια.
Και σε αυτή την περίπτωση, εξ αυτών, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, μόνο οι πέντε θα είναι τελικά υποψήφιοι με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία γίνεται, με τη συνδρομή της ιστοσελίδας https://polldaddy.com, μία ιστοσελίδα, μέσω της οποίας ενεργοποιήσαμε την υπηρεσία «Block by cookie και IP address», με στόχο να αποτραπεί τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να ψηφίσει από τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή πάνω από μία φορά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.
Σε καμία περίπτωση, η ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν αποτελεί επιστημονική έρευνα και μοναδικό στόχο είχε να αποτυπώσει τη γνώμη και την άποψη των επισκεπτών του ιστολογίου «Καλημέρα Αρκαδία».

Για να ψηφίσετε, πατήστε ΕΔΩ!
blogger hit counter