tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Βράζουν» στο Κάψια με το «unfair-play» της Δημητσάνας!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

«Βράζουν» στο Κάψια με το «unfair-play» της Δημητσάνας!


Μετά το βαθμό που κέρδισε το Κάψια την περασμένη αγωνιστική στην πρεμιέρα του Β’ τοπικού από μία ομάδα περισσότερο δεμένη και δουλεμένη όπως η Ελπίδα Τρίπολης με την εκτός έδρας ισοπαλία, η ομάδα της Μαντινείας έδινε ...
ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα του απέναντι στη Δημητσάνα, το οποίο εν τέλει ήρθε 2-2 και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Ωστόσο στο Κάψια «βράζουν» με την αντιαθλητική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων στην φάση του γκολ με την οποία η Δημητσάνα ισοφάρισε σε 1-1.
Συγκεκριμένα μετά από πτώση παίκτη της Δημητσάνας οι παίκτες του Κάψια έβγαλαν τη μπάλα πλάγιο. Στη συνέχεια όμως οι «φιλοξενούμενοι» αντί να επιστρέψουν τη μπάλα εκδήλωσαν γρήγορη επίθεση και εκμεταλλευόμενοι την έξοδο του τερματοφύλακα του Κάψια και παρά τις αντιδράσεις του πάγκου του Κάψια για να επιστραφεί η μπάλα πραγματοποιήθηκε σουτ ακριβείας που κατέληξε στα δίχτυα των «ερυθρόλευκων» για το 1-1. Αυτή η τακτική των παικτών της Δημητσάνας κρίθηκε από τους «γηπεδούχους» ως φανερή παραβίαση του «fair-play» που ήταν αρκετή για να δημιουργήσει το γκολ και φυσικά την αντίδραση των ανθρώπων του Κάψια.
Είχε προηγηθεί το 1-0 από τους «γηπεδούχους», ενώ η Δημητσάνα μετά την ισοφάριση πήρε και προβάδισμα στο σκορ μετά από λάθος του γκολκίπερ των «γηπεδούχων». Εν τέλει ο Γαβρήλος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


blogger hit counter