tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Λουκέτο στο σκουπιδότοπο της Τρίπολης – Που θα πηγαίνουν τώρα τα σκουπίδια μας;

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Λουκέτο στο σκουπιδότοπο της Τρίπολης – Που θα πηγαίνουν τώρα τα σκουπίδια μας;

Η προθεσμία που είχαν δώσει οι «Φιλικοί» στο Δήμο Τρίπολης, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012, για να ρίχνει τα σκουπίδια στη χωματερή του «Πλατώματος», έληξε, χωρίς να έχει βρεθεί άλλος χψώρος για την απόθεση των απορριμμάτων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Από σήμερα, 1η Μαρτίου 2012, η χωματερή έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα (άλλωστε υπάρχει και δικαστική απόφαση), όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλικών, Νίκος Τσιαμούλος.
Το ερώτημα το οποίο προκύπτει είναι που θα πηγαίνουν πλέον τα σκουπίδια; Ο Ν. Τσιαμούλος αποκάλυψε ότι «υπάρχει διαβεβαίωση, από την πλευρά του Δημάρχου, ότι από την επόμενη εβδομάδα, τα σκουπίδια θα φεύγουν εκτός περιφερείας Πελοποννήσου και θα πηγαίνουν στα Λιόσια, με αρκετά χαμηλό κόστος.
Αύριο θα γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να ψηφιστεί αυτή η προσωρινή απόθεση των απορριμμάτων.
Με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου, τα σκουπίδια, θα ξαναμείνουν στους δρόμους και αυτό είναι κακό για την υγεία των πολιτών και την εικόνα της πόλης».
Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε επίσης ότι η Περιφέρεια έχει δεσμευθεί ότι διαθέτει κονδύλια του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ο Π. Τατούλης έχει πει ότι τα 8.8 εκ ευρω θα διατεθούν για την αποκατάσταση της χωματερής στο Πλάτωμα, για να γίνει πρότυπο αποκατάστασης, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. «Αν είναι να μείνει έτσι η χωματερή, τότε δεν έχουν νόημα όλοι οι αγώνες που έγιναν» τόνισε. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Τσιαμούλο, με διαβατήριο τον αγώνα για τα σκουπίδια, αρκετό γλύψιμο, μπήκες στη πολιτική αρένα για να ξεπουλήσεις τα πάντα..Με τον Παυλή θα δώσεις την λύση?
Αδιόρθωτοι, αξιοθρήνητοι, μικροί οι αρκάδες που το παίζουν πολιτικοί...

blogger hit counter